El Consell General reprendrà l’activitat el mes que ve i fixa per al setembre el debat d’orientació

El 14 de maig es farà una sessió de preguntes de control al Govern en un arc parlamentari que mantindrà el format de l’ocupació mínima representativa

Una imatge de l'hemicicle, dissabte passat.
Una imatge de l'hemicicle, dissabte passat.
El Consell General reprendrà la seva activitat normal, encara que sota el paraigua de les mesures que necessàriament s’han d’adoptar per prevenir el coronavirus, el mes que ve. Així ho han decidit els presidents dels grups parlamentaris en una reunió que han mantingut aquest dimarts. Alhora, han acordat que el debat d’orientació política, que se sol celebrar durant la primavera i, en tot cas, abans de les vacances d’estiu, es traslladi enguany al mes de setembre.

L’activitat parlamentària es reprendrà el maig, això sí, intentant reduir tant com sigui possible la presència física dels consellers. En el cas de les sessions plenàries, es manté el format de l’ocupació mínima a l’hemicicle però representativa de l’arc parlamentari. La primera sessió que hi ha prevista ara mateix està fixada per al 14 de maig a les 4 de la tarda, amb una sessió de control via preguntes al Govern. Ara per ara, encara no hi ha cap pregunta presentada.

Els presidents de grup han estat debatent essencialment sobre qüestions de logística, sense que el debat de fons hagi tingut cap transcendència. Sí que s’ha ajornat fins al setembre el debat d’orientació política, aquell on l’executiu exposa quines són les seves línies mestres per al curs polític següent. Un cop ha quedat clar que no es farà al juny i que sí que serà al setembre, falta definir els dies, fet que de moment no ha passat.

 

Comentaris (1)

Trending