El Consell General debatrà la segona llei òmnibus dissabte

Es mantindrà l'adaptació estricta de mesures de protecció a causa de la pandèmia

-
-
La sessió ordinària del Consell General per debatre el projecte de lleu de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 tindrà lloc el proper dissabte a les 9:30 h. Inicialment, la sessió estava programada per aquest dijous.

Durant la celebració de la sessió ordinària es manté l'adaptació estricta de mesures de protecció com l’absència de públic, l’absència dels mitjans de comunicació, entrades esglaonades i sortides de l'hemicicle, entre altres. També hi haurà una separació entre els consellers que serà el mínim exigit pel reglament de la cambra.

La gran quantitat d'esmenes presentades a un text que va entrar a tràmit dilluns ha fet impossible celebrar la sessió en la data programada perquè no es vol actuar amb precipitació en un projecte tan important.

El grup socialdemòcrata, va entrar 77 esmenes a un projecte molt tècnic i complex. Normalment, el termini habitual per tractar un centenar d’esmenes dels grups parlamentaris és d'uns dos o tres mesos. El primer paquet de mesures es va aprovar per assentiment. 

 

 

 

Comentaris

Trending