El concessionari de l'aparcament dels Pouets preveu posar-lo en marxa com a molt tard a l'agost

Comentaris

El concessionari de l\'aparcament dels Pouets preveu posar-lo en marxa com a molt tard a l\'agost
El concessionari de l\'aparcament dels Pouets preveu posar-lo en marxa com a molt tard a l\'agost

Els concessionaris de l’històric aparcament dels Pouets, al nucli antic d’Andorra la Vella, esperen posar en marxa el renovat equipament, a tot estirar, el mes d’agost. Fonts de la societat Dionis SLU, titularitat d’un empresari rus, han explicat que el retard amb què s’acabaran els treballs ha estat per causes alienes a la voluntat del concessionari i que l’obligaran a portar als tribunals l’empresa que havia estat contractada com a coordinadora dels treballs.

Les darreres setmanes, alguns dels industrials que han participat en els treballs de remodelació de l’aparcament per poder-lo tornar a posar en marxa van alentir el seu ritme de feina i, en alguns casos, l’haurien suspès totalment. Aquestes decisions, segons les fonts, haurien estat producte d’una manca de pagament. Els industrials i els operaris haurien cobrat a l’inici una part del seu treball però després ja no haurien vist ni un euro més.

Segons les fonts de Dionis SLU, el concessionari hauria abonat poc més d’un milió d’euros a Smart System, que era la firma que actuava com una mena de ‘propietat delegada’. Smart System era qui tenia la responsabilitat de pagar als industrials i, suposadament, no ho hauria fet. Ara serà el concessionari qui directament abonarà els diners necessaris per tal que l’obra es pugui acabar i l’aparcament es pugui posar en marxa. Paral·lelament, entre les societats afectades, s’hauran d’iniciar les accions legals que es creguin escaients per tal de dirimir les eventuals diferències entre elles.

Comentaris

Trending