El comú de Sant Julià confirma Judith Albós com a secretària general i Montserrat Neras com a interventora

Majoral renova la confiança en totes dues, que ja ocupaven els càrrecs durant l’anterior consolat

Albós, a l'esquerra, amb els nous cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina.
Albós, a l'esquerra, amb els nous cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina.

La nova majoria comunal de Sant Julià, encapçalada pel cònsol major, Josep Majoral, mantindrà en el càrrec a la fins ara secretària general, Judith Albós, i la interventora, Montserrat Neras. Totes dues seran confirmades en la sessió del ple que s’ha de celebrar dijous vinent i que també servirà per validar l’organització de les diferents comissions.

Així ho ha confirmat el comú mitjançant un comunicat, on s’especifica que Majoral ha decidit “dipositar la seva confiança” en aquestes dues persones que, de fet ja estaven al comú. Albós complirà d’aquesta forma el tercer mandat consecutiu, després d’estar amb els dos anteriors equips, primer amb UL –Montserrat Gil i Manel Torrentallé-, i després amb Laurèdia en Comú –amb Josep Vila i Julià Call-. Exerceix, de fet, el càrrec des del 2012.

Per la seva banda, Neras continuarà com a interventora, lloc al qual va accedir a finals del 2018. En el seu dia va substituir Josep Maria Altimir, després del fallit intent d’incorporar Joan Blasi.

Totes dues seran confirmades en la sessió de comú del proper dijous. En el ple, s’ha d’aprovar també la distribució de les diferents conselleries de la nova corporació.

Comentaris

Trending