El comú d'Andorra la Vella es planteja destinar personal eventual a les paradetes comercials del proper Poblet de Nadal

Comentaris

El comú d\'Andorra la Vella es planteja destinar personal eventual a les paradetes comercials del proper Poblet de Nadal
El comú d\'Andorra la Vella es planteja destinar personal eventual a les paradetes comercials del proper Poblet de Nadal

El comú d’Andorra la Vella s’estaria plantejant acudir a personal eventual i facilitar-lo als empresaris que l’any que ve vulguin posar parada al Poblet de Nadal per tal que puguin tenir més hores obert els seus negocis integrats en el muntatge nadalenc. La corporació liderada per Conxita Marsol i Marc Pons està encantada amb el certamen estrenat aquestes darreres festes i té molt clar que repetirà el Nadal proper. Els comerciants i paradistes que hi han participat no ho veuen tan evident.

Segons diverses fonts, la majoria demòcrata té clar que ha de potenciar el Poblet. Està satisfeta, en general, de la marxa del certamen aquest Nadal passat però li vol donar una major volada. Una de les mancances que voldria mirar de solucionar amb personal eventual seria el de mantenir més hores obertes les parades. Els establiments que les gestionaven feien uns horaris que no cobrien tot l’horari que el comú considera que hauria d’estar en marxa. 

Queda veure, però, com es podria encaixar que personal extern als establiments es facin càrrec dels mateixos durant unes hores i, a més, qui n’assumeix els costos. Les fonts consultades han assegurat que la proposta està sobre la taula i que es miraria que no suposés un increment en el cost de participació dels comerços que, en general, no estan satisfets amb el rendiment econòmic dels negocis en versió nadalenca.

Una altra de les qüestions que també tindria clar el comú seria incrementar els elements d’escenografia del mercat nadalenc. Per exemple, es preveu incrementar la presència de camells, que van ser un esquer molt important per a un públic jove o infantil que necessàriament arrossega més familiars cap al certamen.

Comentaris

Trending