El comú construirà una plaça i un parc infantil entre Príncep Benlloch i el carrer Tobira

El projecte, que hauria d’estar enllestit al juny, s’emmarca en el pla per impulsar aquesta zona de l’avinguda

L'espai de Princep Benlloch on es farà l'espai.
L'espai de Princep Benlloch on es farà l'espai.

L’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella disposarà a l’estiu d’un nou espai lúdic, amb una petita plaça i un parc infantil. Aquesta és la previsió del comú, que ha licitat les obres que s’emmarquen en les actuacions que des de la corporació es volen tirar endavant per embellir la zona. La previsió és que els treballs comencin a inicis d’abril i estiguin finalitzats en unes deu setmanes.

El futur espai es farà a una parcel·la llogada que es troba a l’altura del número 41 de l’avinguda i que connecta, per la seva zona inferior, amb el carrer de Tobira. El projecte inicial que apostava per una zona enjardinada ha canviat substancialment, ja que hagués quedat un espai amb molt pendent. Finalment, s’ha optat per crear dos nivells connectats.

El primer, a l’altura de Príncep Benlloch tindrà una plaça concebuda com a un espai “de repòs”, segons fonts comunals. Disposarà d’unes jardineres i de bancs. Per fer-lo es construirà una plataforma elevada. El segon espai serà un parc infantil, ja a la zona baixa, amb entrada des del carrer de Tobira. Tots dos nivells estaran connectats.

El concurs per realitzar les obres s’ha licitat ara i s’espera que els treballs puguin començar a inicis d’abril. Es preveu un temps d’execució d’unes deu setmanes i, per tant, durant el juny el nou espai ja estaria disponible per als veïns de la zona.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending