El (com a mínim) confús ball de xifres dels visitants als museus d’Andorra

Comentaris

El (com a mínim) confús ball de xifres dels visitants als museus d’Andorra
El (com a mínim) confús ball de xifres dels visitants als museus d’Andorra
  • El grup liberal demana al Govern que expliqui com pot ser que es digui que el 2017 hi va haver més de 3.000 visites més que a l’any anterior quan les xifres mostren una davallada de 1.608
  • El parlamentari Ferran Costa subratlla que “des del 2011 cada cop hi ha menys visitants als museus del país i que això és una mostra de la política erràtica i sense rumb del Govern”
Les xifres que dóna el Govern sobre les visites que reben els museus que estan sota la seva tutela no quadren. Com a mínim, no li quadren al grup parlamentari laboral, que ha demanat formalment al ministeri de Cultura que expliqui com pot ser que afirmi que l’any passat respecte del 2016 hi hauria hagut un augment “de més de 3.000 visitants” i, en canvi, el mateix Govern hauria facilitat unes dades que situen el nombre de visites del 2016 en 59.793 i el 2017 en 58.158. Per tant, segons els càlculs, una davallada de 1.635 visites. El ball de xifres l’ha posat sobre la taula el conseller general liberal Ferran Costa, que es mostra sorprès “per les informacions contradictòries que publica Govern anunciant una millora de les xifres en més de 3.000 visitants als museus quan la realitat és que han baixat en més de 1.500 visitants”. A més, Costa subratlla que “des del 2011 cada cop hi ha menys visitants als museus del país i que això és una mostra de la política erràtica i sense rumb del Govern que no aposta pel nostre patrimoni, en aquest cas els nostres museus”. Per tot plegat, el parlamentari liberal fa una pregunta pels conductes reglamentaris escaients en virtut de la qual l’executiu haurà de respondre “com es fonamenta l’afirmació que els museus han registrat un augment de més de 3.000 visitants” durant el 2017 respecte a l’any 2016. A la pregunta escrita entrada a Sindicatura, el parlamentari liberal també sol·licita la xifra total de visitants als museus gestionats per Govern des del 2011 fins al 2017.

Comentaris

Trending