El canal educatiu France 4 es veu des d’aquest dilluns al dial 144 de la fibra òptica

Aquesta nova oferta pedagògica facilitarà als alumnes del sistema francès seguir el seu programa lectiu a través de la televisió

Comentaris

-
-
Andorra Telecom ha activat des d’aquest dilluns en el dial 144 de la televisió de fibra òptica el canal France 4, que dedica la seva programació a qüestions educatives arran del confinament. L’activació del canal s’ha realitzat amb l’objectiu de facilitar la continuïtat del programa lectiu als alumnes del sistema educatiu francès.

Gran part de l’espai de nova creació “Nation Apprenante” es destinarà a l’emissió de cursos en directe per part de professors del sistema públic francès. La distribució de la graella és la següent:  9h a 10h: CP i CE1: 30 minuts de lectura i 30 minuts de matemàtiques (primera ensenyança). 11h a 12h: CM1 I CM2: La maison Lumni (segona ensenyança). 14h-15h: Collège: 30 minuts de francès i 30 minuts de matemàtiques (segona ensenyança). 15h-16h: Lycée (Première i Terminale): 1 hora segons el dia de francès o matemàtiques o història/geografia o anglès o filosofia. (Batxillerat).

La resta d’hores i el cap de setmana s’emetran espais de contingut educatiu. El canal estarà actiu a l’oferta de fibra òptica mentre duri el confinament per l’alerta sanitària de la Covid-19. En cas que no es pugui visualitzar caldrà reiniciar el descodificador desendollant-lo del corrent elèctric.

Comentaris (2)

Trending