El cafè a l'estació d'autobusos haurà de ser de màquina (expenedora)

Comentaris

El cafè a l\'estació d\'autobusos haurà de ser de màquina (expenedora)
El cafè a l\'estació d\'autobusos haurà de ser de màquina (expenedora)

A l’estació d’autobusos, nacional, és clar, el cafè haurà de ser de màquina. Necessàriament i ineludiblement. Però no de màquina cafetera. Una màquina d’aquestes multiservei. És una de tantes mancances que presenta la nova instal·lació. No hi ha espai per a una cafeteria. Per a un taulell de bar. Com a molt per a dues o tres màquines. De tipus expenedor. 

Així ho han assegurat fonts coneixedores del disseny de l’equipament, que també han mostrat la seva sorpresa pel fet que no hi hagi cafeteria a l’estació, però que tenen clar que ara per ara tampoc no hi ha cap més solució possible. Els viatgers hauran de recórrer a alguns dels locals que hi hagi a la vora. Que tampoc no és tan a la vora vist que l’estació queda una mica en terra de ningú. Quan s’acabi de desenvolupar la zona del Prat del Rull potser tot plegat quedarà més acollidor.

Els propers dies s’han de reiniciar els treballs que han de tenir enllestit l’equipament per a finals de mes. La feina principal és cablejar tota la instal·lació per poder-hi col·locar els dispositius necessaris. Des de les barreres d’accés als panells informatius que hi calguin. El dispositiu que ha de generar la calefacció i l’aire condicionat ja està també adquirit. És aquest aparell el que en la licitació del necessari no hi va caure el Govern. 

Va incloure en el plec de condicions inicial la instal·lació de la calefacció però no la maquinària. I finalment se n’ha hagut de fer càrrec la unió d’empreses del sector del transport que és qui gestionarà i farà el manteniment de l’equipament. De fet, els treballs que resten ara pendents estan sota la supervisió ja de la UTE.

Comentaris

Trending