El Bus Exprés sortirà cada mitja hora a partir de dilluns

L'obertura de més activitats econòmiques provoca canvis en el transport públic interurbà

-
-
El Bus Exprés passarà a tenir freqüència de cada mitja hora en els dos sentits a partir del dilluns 4 de maig. La primera sortida es farà a dos quarts de set del matí des de Sant Julià de Lòria i des d'Escaldes-Engordany i el darrer viatge des de les dues parròquies tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit.

La línia 1 entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria amb prolongació al centre comercial Punt de Trobada funcionarà cada hora en els dos sentits. La primera sortida serà a les set del matí de la parròquia laurediana i a dos quarts de vuit des d'Escaldes-Engordany. Les expedicions a La Portalada (Punt de Trobada) seran a les 8.00 h,  9.00 h, 19.00 h i 20.00 h.

Les línies L2 i L4 de la Vall d'Orient també tindran nous horaris a partir del dilluns vinent. Així, els dies feiners, la primera sortida de l'Estació Nacional d'Autobusos en sentit el Pas de la Casa serà a les 7.20 h i l'arribada a la població encampada està prevista a les 8.15 h. La primera sortida des del Pas de la Casa serà a les 8. 20 h. La primera sortida des d'Encamp serà a les 6. 30 h.

Pel que fa a la Vall del Nord (línies 5 i 6) la primera sortida des d'Andorra la Vella serà a les 7. 30 h fins a la Massana. Totes les freqüències es poden consultar a la pàgina web bus.ad.

 

Comentaris

Trending