El Barça en té prou amb deu minuts finals per 'prendre' la Lliga Catalana al MoraBanc

El Barça en té prou amb deu minuts finals per \'prendre\' la Lliga Catalana al MoraBanc

65.-MORABANC ANDORRA: Schreiner 3, Stojanovski 12, Beto 5, Bogdanovic 9, Shermadini 10 -cinc inicial-, Jones 12, Sada 2, Navarro 7, Clark 2 i Pino 3.

68.-FC BARCELONA LASSA: Arroyo 2, Oleson 6, Abrines, Doellman 9, Lawal 2 -cinc inicial-, Peperoglou 2, Ribas 26, Satoransky 3, Tomic 14, Vezenkov 4 i Eriksson.

Àrbitres: Guirao, Oyón, Aliaga Parcials: 16-14; 18-9; 19-17; 12-28 El MoraBanc ha dominat amb solvència tres quartes parts del partit, però el Barça n'ha tingut prou amb deu minuts, els deu últims, i un parcial de 12-28 per imposar-se en la final de la Lliga Catalana de basquetbol. Els andorrans han merescut al triomf. L'han lluitat, com a mínim, però s'han arronsat al tram final davant un Barça que s'ha encomanat a un dels seus nous fitxatges: Pau Ribas ha estat el millor jugador del matx amb 26 punts. I el més important: ha sabut liderar el seu equip, especialment a la segona meitat. De fet, en el darrer quart, els homes que entrena Xavier Pascual s'han posat a les mans de l'exjugador del València acompanyat de quatre dels homes que ja eren el curs passat a la plantilla (Satoransky, Oleson, Doellman i Tomic). El MoraBanc, que s'ha queixat amb raó en algunes ocasions d'un arbitratge que ha sancionat amb falta en contra jugades molt dubtoses, havia dominat des de l'inici. Disposant durant moltes fases del joc de d'entre nou i tretze punts de marge (53-40 al minut 30 sense anar més lluny). No obstant això, hi ha hagut moments que semblava que l'equip entrenat per Joan Peñarroya hauria pogut agafar més marge. Però no ha sabut aprofitar les males sensacions que transmetia el Barça per fer més gran el forat. A la recta final del matx, en ple vendaval blaugrana, el MoraBanc s'ha entestat en excés en voler donar tota la responsabilitat a Vojdan Stojanovski. No ha aprofitat els centímetres de Georgi Shermadini i el tècnic tricolor s'ha oblidat literalment del que havia estat fins llavors el millor jugador andorrà. O com a mínim el més valuós. Un Shawn Jones que amb 12 punts i 10 rebots havia fet uns excel·lents minuts fins que el Barça va dir prou. La decepció era més que evident en les cares dels jugadors i tècnics del MoraBanc al final del partit.