Vilarrubla afirma que l'error en els edictes no costarà més diners al Govern

Els candidats que van ser perjudicats queden com a eventuals i quan es tornin a convocar les places, passaran a ser fixes, però en els tres primers anys, no hi ha cap canvi en el salari

Comentaris

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla.
La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla. ARXIU / SFGA

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha afirmat aquest dijous en una visita al Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella que els errors que es van produir en la convocatòria d'un concurs per a cobrir places de docents no suposaran un cost addicional de diners pel Govern. Els candidats que van ser perjudicats queden com a eventuals i quan es tornin a convocar les places, passaran a ser fixes, però en els tres primers anys, no hi  ha cap canvi en el salari.

Vilarrubla també ha avançat que ja s'ha acabat el procés de licitació per fer la renovació de la xarxa wifi de les escoles. La previsió és que els treballs es puguin efectuar durant els mesos de juliol i agost, abans de l'inici del curs escolar 2021-2022. L'objectiu de la licitació és l'ampliació de la cobertura per poder arribar a zones que, en un principi, no es van considerar prioritàries. En aquest sentit, Vilarrubla, i el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, van signar el passat mes de gener un conveni de col·laboració que permetrà renovar i modernitzar la infraestructura de la xarxa wifi a 33 centres escolars del país amb un import de 700.000 euros.

El projecte  s’emmarca en la voluntat del Govern d’apostar per la tecnologia com una de les eines claus en l’educació, i que dona continuïtat a un seguit d’inversions en aquest aspecte iniciades ja fa anys. Vilarrubla ha explicat que  “el 2012 ja es va fer una aposta important, en el marc del desplegament del Pla Estratègic de Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà (Permsea), per fer el canvi de les aules d’informàtica a la informàtica a les aules”.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending