VATEL Andorra ofereix una beca del 45% de l’import total del Bachelor en Direcció Hotelera

És el primer cop que l’escola ofereix aquesta mena d’ajuts, i serà per als tres nivells de la formació, que tenen un preu fix de 7.490 euros per curs

Edifici de Vatel Andorra.
Edifici de Vatel Andorra. VATEL

L’escola VATEL Andorra oferirà, per primera vegada, una beca d’ajuda financera. De cara al curs 2022/2023, es podrà optar a tenir cobert el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels tres cursos de Bachelor en Direcció Hotelera Internacional, que tenen un preu fix de 7.490 euros per curs. L’estudiant que estigui interessat haurà d’acomplir certs requisits per poder presentar la sol·licitud.

Per presentar-se a aquesta beca, l’alumne ha de ser resident a Andorra, tenir un bon expedient acadèmic i interès a dedicar-se al sector del turisme, així com una situació familiar que requereixi un ajut econòmic. L’import d’aquesta beca del 45% sobre el preu total de les taxes acadèmiques no varia en cap dels cursos i la seva duració pot ser per a tots els estudis, sempre que l’estudiant assoleixi com a mínim un 7,5 de nota mitjana.

Les sol·licituds dels estudiants de segon de Batxillerat i de cicle formatiu de Grau Superior que compleixin tots els requisits que es demanen seran examinades per un comitè d’experts de l’escola. Com explica Roser Daban, directora de VATEL, “és una molt bona oportunitat per poder ajudar a un estudiant resident que estigui motivat per l’hoteleria i el turisme, a estudiar al nostre país”.

Etiquetes

Comentaris

Trending