La Universitat Carlemany inaugura seu amb 1.200 alumnes matriculats de 50 països

El rector Ramon Copons subratlla que els objectius del centre estan basats en el desenvolupament sostenible

Comentaris

El rector Ramon Copons durant el seu discurs.
El rector Ramon Copons durant el seu discurs. B.N.

La Universitat Carlemany ha inaugurat aquest dimecres la seva seu de Sant Julià de Lòria en una acte que ha comptat amb la presència de les principals autoritats i dels directius del Grup Planeta, l'empresa propietària del centre formatiu. En aquest curs té 1.200 alumnes matriculats de 50 països i tres continents.

José Crehueras, director general del Grup Planeta, ha explicat que "no tenim esperit de ser rendibles; volem que sortin alumnes preparats". Tan ell com el responsable de formació, Carlos Giménez s'han mostrat satisfets de l'èxit del centre andorrà i pel fet que s'hagi posat en marxa en un temps rècord.

El rector, Ramon Copons ha subratllat que l'ensenyament de la universitat està basada en els objectius de desenvolupament sostenible mentre que el cap de Govern, Xavier Espot ha recordat que és un projecte que es va començar a treballar fa anys, durant el mandat d'Albert Pintat.Ha destacat que “el procés d'obertura econòmica sempre ha concebut l'ensenyament com un dels seus pilars bàsics. Deu anys després, continuem creient més que mai en l'educació com un instrument clau per generar noves oportunitats i coneixement. Al seu torn, estem plenament convençuts que Andorra ofereix l'entorn ideal per a afavorir la creació d'universitats o qualsevol classe d'ensenyament especialitzat, i la implantació de la Universitat Carlemany és un bon exemple”.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha remarcat que la parròquia és un referent en el món educatiu i ha avançat que s'està treballant en el projecte d'una associació d'universitats.

 

Comentaris (3)

Trending