La Universitat d’Andorra programa sessions informatives adreçades als futurs estudiants

Se n’han organitzat dues sèries, de dilluns a dijous a les 19.00 h, i el mes de maig serà el torn de les virtuals

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra (UdA).
Façana de la Universitat d'Andorra (UdA). Altaveu

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2023-2024, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris.

Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat dues sèries de sessions informatives, de dilluns a dijous a les 19.00 h, tant en modalitat presencial com en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. A més, s’han programat sessions informatives sobre els màsters.

Les sessions informatives presencials es van celebrar entre el 27 de març i el 19 d’abril, mentre que les virtuals estan programades per a les dates següents: Bàtxelor en Informàtica: 23 de maig a les 19.00 h; Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració: 24 de maig a les 19.00 h;; Bàtxelor en Infermeria: 25 de maig a les 19.00 h; Màster en Educació: 6 de juny a les 19.00 h; Màster en Analítica de dades: 7 de juny a les 19.00 h

Les sessions en línia es faran a través de la plataforma Zoom, seguint l’enllaç indicat. Per a resoldre qualsevol dubte o incidència a l’hora de connectar-s’hi, contacteu amb: suport@uda.ad D’altra banda, qualsevol persona interessada a cursar un bàtxelor o màster virtuals (Dret, Comunicació, Humanitats o Llengua catalana) pot posar-se en contacte amb les coordinacions dels respectius estudis per sol·licitar una tutoria personalitzada.

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 6 de març. Llevat de casos excepcionals (Infermeria i programa de Doctorat), el període de preinscripcions als estudis reglats presencials es mantindrà obert fins al 30 de juny. Posteriorment, s’obrirà un segon període de preinscripcions, fins al 28 d’agost, només per a les carreres en què quedin places disponibles. En el cas de les carreres d’Estudis Virtuals (Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana), que comencen més tard, el termini es perllongarà fins al 18 de setembre. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.

Comentaris

Trending