La Universitat d’Andorra destina 13.000 euros a impulsar el seu pla d’internacionalització

Els objectius són augmentar la mobilitat d’estudiants i de personal, i incrementar la captació d’alumnes estrangers amb la incorporació de la llengua anglesa com a idioma de treball

John Steven Zvereff, delegat del rector de l’UdA per a la internacionalització.
John Steven Zvereff, delegat del rector de l’UdA per a la internacionalització. ARXIU

La Universitat d'Andorra (UdA) destina 13.387,50 euros a l’elaboració d’un treball tècnic per a l’impuls i seguiment del Pla d’internacionalització segons publica aquest dimecres el BOPA. L'acord va ser adoptat per la Junta Acadèmica:del centre d'ensenyament superior. El treball ha d'estar enllestit abans que acabi l'any.

La internacionalització de la Universitat d’Andorra és un dels quatre eixos estratègic del centre. Els objectius són augmentar la mobilitat d’estudiants i de personal de la Universitat, incrementar la captació d’estudiants internacionals amb la incorporació de la llengua anglesa com a llengua de treball, fomentar la creació de serveis i infraestructures per als estudiants locals i internacionals, i consolidar que les formacions relacionades amb els àmbits estratègics del país siguin un referent internacional.

Per aconseguir els objectius en matèria d’internacionalització, és imprescindible que l’UdA sigui una institució reconeguda al món. La Universitat d’Andorra ha adaptat tots els seus estudis universitaris a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), i la càrrega lectiva de les diferents titulacions es comptabilitza en crèdits europeus, amb 180 crèdits per a les titulacions de primer cicle (bàtxelor), 120 crèdits per a les de segon cicle (màster) i tres anys equivalents a temps complet per al programa de Doctorat. A més, tots els diplomes universitaris amb caràcter estatal s’acompanyen del Suplement europeu al diploma.

Per garantir l’èxit dels programes de mobilitat internacional, any rere any es va ampliant i consolidant el ventall de vincles i convenis que la Universitat d’Andorra manté amb universitats de tot el món. Actualment, l’UdA té convenis amb una quarantena d’universitats de països d’arreu del món.

L'adjudicatari de l'estudi és John Steven Zvereff, delegat del rector de l’UdA per a la internacionalització i que també ha treballat per a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El pla es va posar en marxa l'any 2017 i aleshores es va adjudicar per un període de quatre mesos i un import de 9.500 euros

Comentaris (2)

Trending