L’UdA recupera la cerimònia de fi de carrera

L’acte no es va poder celebrar els dos darrers anys per culpa de la pandèmia, però aquest divendres fins a 64 estudiants han pogut celebrar la seva graduació

Els estudiants graduats.
Els estudiants graduats. UDA

La Universitat d’Andorra ha celebrat aquest divendres l’acte de fi de carrera de la promoció 2022, pels estudiants que acaben els seus estudis reglats presencials. S’ha pogut recuperar després de dos anys en els quals no es va poder realitzar per culpa de la pandèmia. En total, 64 estudiants de les diferents formacions que imparteix el centre han participat en un acte, evidentment, clau per al seu futur.

Així, tots els alumnes, de batxelors com el de Ciències de l’Educació, Infermeria, Administració d’empreses i Informàtica així com els del DPA d’Administració i Finances han pogut viure el final dels seus estudis. Tots ells han rebut l’orla, la beca i una banda de roba que simbolitza el final de la seva etapa formativa. A més, han estat acompanyats d’amics i familiars.

Els futurs titulats han estat rebuts a l’auditori Claror per la directora del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació, Virginia Larraz i el director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics, Josep Fortó. Els estudiants de cada carrera han escollit un docent com a padrí de promoció, que els ha dirigit unes paraules de felicitació. També s’han projectat vídeos que recollien les experiències viscudes durant els anys de formació, i un portaveu dels estudiants ha pronunciat un parlament d’agraïment.

Tots ells han destacat l’impacte que ha tingut la Covid-19 en els seus estudis universitaris. I és que portaven poc més d’un semestre a l’UdA quan va esclatar la pandèmia, que els va obligar a continuar les classes en format virtual, i a haver de seguir, posteriorment, les estrictes mesures de seguretat que s’han allargat fins a principis del darrer semestre de les seves carreres.

El lliurament oficial de títols als estudiants que aquest curs han finalitzat els seus estudis, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2022-2023 i de graduació de la promoció 2022, previst per al proper 29 de setembre.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending