L'UdA programa sessions informatives en línia sobre el nou curs

S'iniciaran el dilluns 22 de març en l'àrea d'infermeria i es faran virtualment, en aquest cas a través de la plataforma Zoom

Universitat d'Andorra, a Sant Julià de Lòria.
Universitat d'Andorra, a Sant Julià de Lòria. UDA

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2021-2022, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades a futurs estudiants i a les seves famílies amb la intenció de presentar-los el funcionament i les característiques de la seva oferta d'estudis universitaris.

Es tracta de sessions temàtiques dedicades, respectivament, als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d'aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d'estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Així, en l'àrea d'infermeria les sessions seran els dilluns 22 de març i 17 de maig; a l'àrea d'empresa, els dimarts 23 de març i 18 de maig; a educació els dimecres 24 de març i 19 de maig; i d'informàtica els dijous 25 de març i 20 de maig. Totes les sessions seran a les set de la tarda. A causa de les mesures de distanciament social establertes per la Covid-19, les sessions es faran virtualment, en aquest cas a través de la plataforma Zoom. A la pàgina web de l'UdA es trobaran els enllaços per connectar-s’hi.

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES).

El període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitza des del mateix web, va quedar obert el passat dia 8.

Etiquetes

Comentaris

Trending