L'UdA pren possessió de l'antiga oficina de Naturlandia al centre de Sant Julià

Acollirà classes que ara no tenen un lloc fix en el recinte universitàri i l'acord per a la utilització de les instal·lacions tindrà efecte almenys durant sis anys, fins al 2027

Comentaris

Uns operaris col·loquen el nom de la universitat a la façana del local.
Uns operaris col·loquen el nom de la universitat a la façana del local. Altaveu

La Universitat d'Andorra (UdA) ha pres possessió de l'antiga oficina de Naturlandia, al centre de Sant Julià de Lòria. L'escut ja s'ha instal·lat a la façana d'un local que durant molts anys havia acollit una gasolinera.

El passat dia 6, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, i el rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, van signar un conveni per formalitzar la cessíó dels espais del que antigament era la cota 900 de Naturlàndia al centre educatiu universitari per ampliar els espais destinats a aules, a laboratoris i a espais diversos pels estudiants. 

La intenció del centre educatiu és ocupar-los el més ràpidament possible per disposar de més espai per garantir les distàncies, tenint en compte les mesures de restricció arran de la pandèmia de la Covid-19. Des de l'UdA consideren que el local és un pulmó a l'espera de disposar d'un edifici definitiu.

En el local s'impartiran classes que ara mateix s'estan movent per la universitat i que aquí estaran fixes. L’acord per a la utilització de les instal·lacions tindrà efecte almenys durant sis anys, fins al 2027.

Comentaris

Trending