L’UdA oferirà quatre cursos en el marc del Cicle de Perfeccionament Professional

Les propostes formatives es desenvoluparan entre el febrer i l’abril i estaran relacionades amb els àmbits de la comunicació, la salut i l’administració d’empreses

Universitat d'Andorra, a Sant Julià de Lòria.
Universitat d'Andorra, a Sant Julià de Lòria. UdA

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) s’inaugura enguany a la Universitat d’Andorra (UdA) amb un seguit de formacions presencials de curta durada obertes al públic en general i sobre diverses temàtiques. Les primeres quatre propostes formatives que conformen el cicle es desenvoluparan a partir del 26 de febrer i fins al 15 d’abril, en els àmbits de la comunicació, la salut i l’administració d’empreses. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartiran a la mateixa universitat. 

Concretament, l’UdA impartirà un curs relacionat amb la comprensió i les estratègies de comprensió davant les alteracions de conducta en persones amb autisme, un d’‘Inbound Recruiting’, el qual aprofundeix en la metodologia en estratègies de màrqueting aplicades al reclutament de candidats, un altre sobre la confecció de l’estat de fluxos d’efectiu (EFE) i un darrer per millorar el posicionament professional a LinkedIn.  

La universitat ha volgut destacar que, “conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general”. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996 el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions reglades i obert als professionals del país. Aquest cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, ja que contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula. 

Etiquetes

Comentaris

Trending