L’UdA ofereix tres nivells de cursos de portuguès i quatre de xinès el curs vinent

Les classes s’organitzen amb l’Instituto Camões i l’Aula Confuci d’Andorra, respectivament

Una classe a la Universitat d'Andorra.
Una classe a la Universitat d'Andorra. UdA

La Universitat d’Andorra ha obert les inscripcions per als cursos de llengua i cultura portugueses i xineses que s’impartiran durant el primer semestre del proper curs 2021-2022, entre els mesos de setembre del 2021 i febrer del 2022. L’oferta per al nou curs s’amplia pel que fa a la llengua portuguesa, que passa de dos a tres nivells d’aprenentatge, i es manté pel que fa al xinès, amb quatre nivells. 

 

Tots ells s’impartiran a la Universitat d’Andorra en modalitat presencial i en horari de tarda, després que durant el darrer curs s’hagin fet en modalitat virtual a causa de la pandèmia. En tots dos casos, l’activitat va dirigida tant a la comunitat universitària com a qualsevol persona interessada que sigui major de 16 anys. Els estudiants de formació reglada que superin l’avaluació del curs podran obtenir el reconeixement de 3 o de 4 crèdits de lliure elecció, respectivament.

Els cursos de llengua i cultura portugueses s’organitzen amb l’Instituto Camões i durant el proper semestre s’oferixen tres  nivells: A1.1, A2.1 i B1.1, amb l’objectiu d’assolir els nivells bàsics i intermedi de comprensió lectora, expressió escrita i expressió oral del portuguès en situacions comunicatives quotidianes. Pel que fa als continguts culturals, l’objectiu és que l’estudiant comprengui i aprofundeixi en els aspectes comunicatius i pragmàtics bàsics del portuguès i en els principals aspectes de la cultura portuguesa a través de la literatura, la música, els símbols, la història i la geografia de Portugal.

Pel que fa als cursos de llengua i cultura xineses, organitzats per l’Aula Confuci d’Andorra, es divideixen en quatre nivells: A1.1, A2.1, B1.1 i Intermedi I. Els estudiants aprenen el sistema de pronunciació (pinyin, sistema de transcripció fonètic), l’escriptura i el reconeixement de caràcters xinesos bàsics, la comunicació oral en situacions quotidianes, i també la riquesa de la cultura xinesa des de diferents angles: el protocol, la cal·ligrafia, el cinema, la música, les festes tradicionals, etc.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending