L'UdA iniciarà el curs amb el cribratge de tota la comunitat universitària

Posa a disposició del personal que es reincorpora als seus llocs de treball kits d’autotest de detecció de la Covid-19 per garantir que l’inici de l’activitat lectiva es pugui fer amb la màxima normalitat

El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau s'adreça a un grup d'estudiants.
El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau s'adreça a un grup d'estudiants. UdA

La Universitat d’Andorra (UdA) iniciarà el curs 2021-2022 el pròxim dijous 9 de setembre, data en què tindrà lloc la sessió de benvinguda als estudiants de formacions presencials de primer curs i en què començaran les classes lectives dels estudiants de segon i tercer curs.

L’arrencada del nou any acadèmic estarà marcada pel cribratge voluntari i gratuït que es durà a terme a tots els centres educatius, i que en el cas de l’UdA s’inicia aquest 1 de setembre posant a disposició del personal que es reincorpora als seus llocs de treball kits d’autotest de detecció de la Covid-19 per garantir que l’inici de l’activitat lectiva es pugui fer amb la màxima normalitat. D’altra banda, el 9 de setembre, s’oferirà als estudiants i al personal docent col·laborador la possibilitat de realitzar un test ràpid d’antígens a l’stoplab mòbil de Sant Julià de Lòria, situat a la plaça Laurèdia, o bé a l’stoblab de l’antiga plaça de braus d’Andorra la Vella.

Les classes presencials del nou curs es desenvoluparan amb les màximes garanties de seguretat i d’acord amb la normativa sanitària vigent en cada moment. Així, es manté l’ús obligatori de la mascareta a tots els espais interiors, les distàncies de seguretat, la ventilació freqüent dels espais i les recomanacions individuals de rentar-se sovint les mans i de controlar els símptomes. En el cas que hi hagi alguna aula en què no es pugui garantir la distància mínima d’1,5 metres entre estudiants, aquests es consideraran grup de convivència. Per evitar aglomeracions, l’edifici de l’UdA compta amb uns circuits de circulació marcats d’entrades i sortides i d’ús d’escales i passadissos. També s’ha regulat l’aforament dels ascensors i altres espais comuns.

Tot i que l’objectiu és mantenir la presencialitat al màxim, l’UdA compta amb una plataforma pròpia d’aules de videoconferència que permet oferir sessions virtuals amb les màximes garanties, i el personal docent està preparat per canviar els processos metodològics i avaluatius en cas que fos necessari.

Etiquetes

Comentaris

Trending