L'UdA busca nous locals per ampliar les instal·lacions

Una de les propostes són els pisos superiors de l'antic edifici d'Andorra Telecom a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria

Façana de la Universitat d'Andorra (UdA).
Façana de la Universitat d'Andorra (UdA). Altaveu

La Universitat d'Andorra necessita ampliar les seves instal·lacions a l'espera de disposar d'un altre edifici. Una de les opcions passa per ocupar els pisos de l'antiga oficina d'Andorra Telecom a la plaça de la Germandat. A la planta baixa hi haurà una oficina jove i l'educador de carrer que contractarà el comú de Sant Julià de Lòria.

L'augment del número dels alumnes ha fer que les actuals instal·lacions hagin quedat petites i que, a mig termini, calgui un nou edifici que complementi l'actual. Mentre es busquen espais i un dels interessants és al costat. a davallada d’activitat presencial a les instal·lacions, especialment aguditzada pel coronavirus, va portar l’operadora a signar un conveni amb el comú de Sant Julià per tal de convertir l’espai, una planta baixa de seixanta metres quadrats a la plaça de la Germandat, en punt de trobada juvenil, Queden els pisos que podrien acollir aules de l'UdA.

Un altre de les prioritats del centre educatiu és disposar d'una residència per als estudiants estrangers. El projecte, en col·laboracio amb el comú lauredià, va per bon camí. Podria ser un edifici de nova construcció o aprofitar algun dels que ara mateix no esten ocupats, des de hotels a antigues fàbriques de tabac.

Per altra banda, després d’una interrupció causada pel confinament, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) es reprèn el 9 d'octubre amb un seguit de formacions presencials de curta durada, obertes al públic en general i sobre temàtiques molt diverses. Concretament, les nou propostes formatives que conformen el cicle es desenvoluparan fins al 12 de desembre, en els àmbits de la salut, de l’educació i de l’administració d’empreses. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartiran a la mateixa Universitat.

Comentaris

Trending