La trobada final d’esport extraescolar reuneix una trentena d’alumnes

Les disciplines que s’han practicat han estat el golf, el rugbi, el beisbol i el voleibol, a més d’altres jocs organitzats pels tècnics del ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats

Diversos alumnes en la trobada final d'esports extraescolars al Centre de Tecnificació d'Ordino (CTO).
Diversos alumnes en la trobada final d'esports extraescolars al Centre de Tecnificació d'Ordino (CTO). SFGA

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats ha organitzat la trobada final d’esport extraescolar en què han participat alumnes de totes les escoles que formen part d’aquest programa. La trobada s’ha desenvolupat a les instal·lacions del Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO) aquest diumenge, i hi han participat 32 infants.

Els esports que s’han practicat han estat el golf, el rugbi, el beisbol i el voleibol, a més d’altres jocs esportius organitzats pels tècnics del ministeri. A més, els infants assistents han gaudit del dinar ofert pel ministeri i han rebut una samarreta, que també rebran tots els alumnes que hagin participat en les activitats extraescolars organitzades pel Govern en algun trimestre del curs escolar 2022-2023.

Les activitats esportives es fan els dilluns, dimecres i divendresal gimnàs de la mateixa escola fins a les 19 h. Amb aquestes activitats, es vol apropar la pràctica esportiva a tots els infants de primer i segon cicle, de 1r a 4t i de CP a CM1, i alhora optimitzar les instal·lacions del centre escolar. El projecte d’esport extraescolar ha de promoure la diversitat en els esports i no orientar-los exclusivament a la competició.

Comentaris

Trending