Tots els alumnes del Lycée Comte de Foix aproven el bac general

En les altres seccions el percentatge d'aprovats és d'un 94% al tecnològic amb només un estudiant a la repesca

Façana del Lycée Comte de Foix.
Façana del Lycée Comte de Foix. Altaveu

El 100% d'alumnes del Lycée Comte de Foix han tingut el bac general que aquest curs estrenava un nou sistema d'avaluació. Pel que fa  al batxillerat tecnològic l'han obtingut 15 dels 16 alumnes presentats ( (94,1%) i un ha d'anar a la repesca segon ha comunicat el centre educatiu a través de les xarxes socials.

 

En relació al batxillerat professional, en la brança de comerç han aprovat 16 dels 18 alumnes (88,9%) i dos van a la repesca. A la secció de comercialització i servei de restauració el percentatge ha estat del 100%.  A cuina, dels set alumnes han aprovat sis i un ha suspès mentre que a gestió i administració han aprovat tots i entre els electricistes han aprovat 10 de 11 (90,9%). Finalment, en CAP Atmfc el percentatge ha estat del 90% i en CFG del 100%.

Aquest curs ha estat el de l'aplicació de la reforma ja que els alumnes han deixat d’especialitzar-se en una branca específica (lletres, econòmica i social i científica) i escullen tres assignatures d’un total de dotze, a més d’una base compartida per tots de set matèries, com ara francès, història i geografia, filosofia, educació física, etc.

Això permet que un batxiller pugui tenir un perfil acadèmic molt variat, ja que per exemple pot escollir com a 'matèries d’especialitat' art, matemàtiques i ciències de la vida i la terra. El govern francès reivindica aquesta transversalitat davant un mercat laboral en plena transformació. Es van felicitar que gairebé la meitat dels alumnes han escollit combinacions d’assignatures que abans no eren possibles amb les especialitats tradicionals.

Comentaris (1)

Trending