El sindicat dels docents debatrà crear una branca d’estudiants

El SEP celebra aquest dimecres una assemblea extraordinària en què també analitzarà aspectes relatius amb els interins

L'ordre del dia.
L'ordre del dia. SEP

El sindicat dels docents debatrà aquest dimecres en una assemblea extraordinària l’oportunitat de crear una branca destinada als estudiants. És un projecte que l’actual junta del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) tenia en ment des que va agafar el comandament del col·lectiu però que s’ha anat retardant vista la complexitat d’altres qüestions, especialment del pla de carrera. L’assemblea del SEP es farà a partir de 2/4 de 7 a la sala d’actes de la Llacuna, a Andorra la Vella.

Si es vol incorporar una branca d’estudiants a l’aixopluc del SEP, caldrà fer una reforma dels estatuts del sindicat. Tot això s’haurà d’avaluar durant l’assemblea, igual com aspectes relatius amb els interins, que són dels més destacats que hi ha en l’ordre del dia. Si escau, s’haurà de posar a votació demanar (o no) l’optativitat d’acceptar les notes d’avaluació d’aquest últim curs. Aquesta qüestió serà la primera en tractar-se. En l’ordre del dia hi consta l’avaluació dels interins i propostes de millora.

Els altres punts que s’han de tractar tenen un component més informatiu. En aquest sentit hi ha una actualització sobre la carrera professional o l’anàlisi del decret aprovat en relació amb la filtració d’exàmens de les POB. Justament, segons fonts de la junta, l’existència de la branca sindical dels estudiants hauria estat molt ben rebuda arran del conflicte hagut les darreres setmanes. Aquesta qüestió, ja s’ha dit, també es tractarà.

Finalment, i abans d’obrir un torn de paraula per als assistents, també es posarà sobre la taula el fet que en vista al setembre d’aquest mateix any, és a dir, a l’inici del proper curs escolar, s’haurà de renovar el comitè del SEP.

Comentaris

Trending