Sense pel·lícules en les excursions escolars

Els responsables del transport escolar del Ministeri d’Educació han realitzat una comunicació verbal a les companyies que fan el servei i els motius serien que s'hauria reproduït algun film no apte per a certes edats

Un vehicle de transport escolar.
Un vehicle de transport escolar. ARXIU

Qui no recorda de petit haver anat d’excursió amb l’escola i que en el trajecte, normalment, de tornada, el conductor de l’autobús hagi posat una pel·lícula per fer més amè el camí. Doncs ara, queda prohibit. Responsables del transport escolar del Ministeri d’Educació així ho han expressat a les companyies d’autobús que realitzen aquest servei perquè alguna de les empreses hauria posat algun film no apte per a certes edats.

Les excursions en autobús i les pel·lícules van molt de bracet, sobretot quan són trajectes llargs i és una bona manera d’aprofitar el temps. Això, però, queda prohibit, a partir d’ara, en les excursions que organitzin les escoles. Fonts de les companyies de transport de viatgers que realitzen el servei de transport escolar han explicat que la setmana passada responsables del Ministeri d’Educació els van fer una comunicació verbal prohibint la reproducció de pel·lícules durant aquest tipus de viatge. Els motius que haurien esgrimit és que en algun cas s’hauria posat algun film no apte per a les edats dels nens i nenes que estaven en el vehicle.

Algunes de les companyies consultades per l’Altaveu han manifestat que “no posem pel·lícules en els nostres viatges”. D’altres asseguren no tenir constància que això hagi passat perquè “normalment no es posen”. De moment, doncs, no ha trascendit en quin servei hauria passat aquesta situació i quina companyia hauria estat. 

En tot cas, les companyies ja estan avisades que, a partir d’ara, no es podrà projectar cap pel·lícula durant excursions. Aquest mitjà s’ha intentat posar en contacte amb el Ministeri d’Educació, però no ha obtingut resposta.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending