Ramon Copons, nomenat rector de la Universitat Carlemany

L’actual director tècnic del CENMA assumirà a partir del 16 de novembre la màxima responsabilitat del centre, que tindrà la seva seu a l’emblemàtica Casa IVO de Sant Julià

Comentaris

Ramon Copons.
Ramon Copons.

El director tècnic del Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya, Ramon Copons, es convertirà en el rector de la Universitat Carlemany, que tindrà la seva seu a la Casa IVO, de Sant Julià. El càrrec l’assumirà a partir del 16 de novembre.

El centre d’estudis superiors ha anunciat el nomenament de Copons com a rector, de qui valoren especialment la seva llarga trajectòria, lligada tant al món acadèmic com a l’empresarial. Així, es recorda que el nou màxim responsable de la institució es va llicenciar i doctorar en Ciències Geològiques a la Universitat de Barcelona, on també va ser docent, i també té postgrau en enginyeria ambiental de l'Institut Català de Tecnologia.

L’any 2004 va presentar la seva tesi doctoral, un  treball  de  recerca  centrat  en  riscos  naturals  a  Andorra, amb la qual va obtenir una qualificació de ‘cum laude’ per unanimitat de tot el tribunal. També ha publicat diferents articles tant en revistes com fent capítols de llibres així com oferint actes en seminaris i conferències.

Des de l’any 2011, és el director tècnic del Cenma. En  aquesta  etapa, ha  coordinat  nombrosos  projectes  internacionals.  També  ha  promogut  diverses accions de divulgació i formació a la societat andorrana relacionades amb el medi natural.

“És un honor haver rebut la confiança de Planeta Formación y Universidades per ser el rector de la Universitat Carlemany,  un  projecte  d'avantguarda  que,  des  de  l'experiència  en  formació acumulada  pel  Grup,  oferirà  a  la  societat  eines formatives  en  àmbits  crucials  per  al  seu desenvolupament com són la sostenibilitat i la innovació”, ha destacat Copons. La seva incorporació com  a rector coincideix  amb l’anunci de la nova seu del centre d’ensenyament, ubicada a la Casa IVO propietat de la família Fiter, un edifici emblemàtic de Sant Julià de Lòria.

Comentaris (1)

Trending