La prova de selectivitat aplega 172 alumnes al María Moliner

La pandèmia marca, per segon any consecutiu, l'examen d'accés a les universitats espanyoles

El pavelló de l'Institut Espanyol abans de l'inici de la selectivitat.
El pavelló de l'Institut Espanyol abans de l'inici de la selectivitat. INSTITUT ESPANYOL

Un total de 172 alumnes efectuen en dos torns la prova de selectivitat a l'Institut Maria Moliner de la Margineda des d'aquest divendres i fins diumenge. Són escolars del propi centre educatiu espanyol, del Sant Ermengol, de l'Agora School i de l'escola andorrana. En aquest darrer cas, però, s'examinen d'assignatures específiques.

La selectivitat és el requisit que permet accedir a la universitat a Espanya i tanca un nou curs marcat per la Covid amb tot el que això representa.amb aules confinades i amb classes virtuals per segon any consecutiu. Això ha condicionat la preparació dels alumnes. Entre els que han iniciat la selectivitat aquest divendres n'hi ha una seixantena del Sant Ermengol, que fan totes les proves.

Els de l'escola andorrana aprofiten la selectivitat per millorar nota presentant-se de manera voluntària a les proves de competències específiques que organitza la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), o a les proves d'accés a la universitat específiques que organitza la Generalitat de Catalunya. Cal recordar que la nota de tall pot anat del 5 fins al 14 en el cas de determinades carreres o de determinats centres d'ensenyament superior.

Etiquetes

Comentaris

Trending