El projecte ‘Dona i Joventut’ de l’Escola Andorrana de Batxillerat, finalista als Premis Blanquerna

Aquests reconeguts guardons són organitzats per la universitat catalana amb la col·laboració de diverses entitats i empreses, tenint com a objectiu sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’ONU

Participants del projecte 'Dona i joventut'
Participants del projecte 'Dona i joventut'

El projecte ‘Dona i Joventut’, impulsat des de l’Escola Andorrana de Batxillerat l’octubre del 2019 ha estat escollit finalista dels Premis Blanquerna. Aquests guardons són organitzats per la universitat catalana amb la col·laboració de diverses entitats i empreses i amb la voluntat de sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’ONU.

‘Dona i joventut’ va ser el projecte de Participació, Actuació i Servei (PAS) de 18 alumnes de l’Escola Andorrana de Batxillerat, i va estar sota la tutoria de les professores Laia Ferré i Pilar Rabassa. Va incloure xerrades, activitats esportives, taules rodones, teatre i música amb l’objectiu de sensibilitzar la societat andorrana sobre la desigualtat entre homes i dones.

La jornada va tenir dos grans eixos. Per una banda, el món de l’esport femení i, per l’altra, la violència de gènere, comptant amb la participació de nombroses esportistes del país, actrius i representants d’entitats. Va significar tota una estratègia de comunicació, amb anuncis, reportatges, disseny de material i fins i tot el curtmetratge ‘Nude’. Per aquest motiu, el projecte aspira al premi en l’àmbit comunicatiu i de divulgació de l’ODS  Igualtat de gènere.

Els premis Blanquerna, oberts a centres de Catalunya, Andorra i Balears, es lliuraran el dia 16 de juny a l’auditori de la Facultat de comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, a Barcelona.

 

Comentaris

Trending