Política lingüística obre l'1 de setembre les inscripcions gratuïtes als cursos de català

Com a novetat, aquest cicle se n'oferirà un de llenguatge administratiu i dos grups de conversa presencials

Centre de català d'Escaldes-Engordany.
Centre de català d'Escaldes-Engordany. Altaveu

El departament de Política Lingüística obre a partir de l'1 de setembre i fins al dia 17 les inscripcions per als cursos de català. Els dies 9 i 10 del mes vinent es posaran en marxa les formacions presencials i gratuïtes que organitza l'Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura i Esports i que s'impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa. 

Les inscripcions es podran dur a terme a través de l'adreça www.cultura.ad/apren-catala.ad o presencialment a partir del 2 de setembre als Centres de Català d'Encamp, la Massana i Escaldes. L'oferta formativa, que s'ofereix a diversos indrets del país en horaris diürns i nocturns, inclou sis nivells, des de l'A1 fins al C2, que preparen per als exàmens oficials del Govern, amb els quals es poden obtenir els corresponents diplomes oficials de llengua catalana. Les formacions ofereixen dues modalitats. Per una banda, cursos extensius de tres hores setmanals que tindran lloc entre els mesos de setembre i juny. Per l'altra, formacions intensives de quatre hores setmanals que s'impartiran de setembre a gener i de febrer a juny.

Com a novetat, aquest cicle s'oferirà un curs de llenguatge administratiu i dos grups de conversa presencials. Les formacions virtuals començaran el 27 de setembre i s'oferiran els nivells A1, A2, B1 i grup de conversa. Aquests estaran tutoritzats per les professores dels respectius centres i cada setmana es faran videoconferències per resoldre dubtes, fer aclariments, etcètera.

A l'apartat de llengua de la pàgina web del ministeri de Cultura, www.cultura.ad/apren-catala, s'hi pot trobar tota la informació relativa als cursos. Tots els centres de català també permeten seguir les formacions de tots els nivells, inclosos el C1 i el C2, mitjançant emètode gratuït de l'autoaprenentatge guiat.

Comentaris

Trending