El ‘pare’ del Pla Bolonya farà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2022-23 a Sant Julià

Els reptes de futur centraran la conferència del politòleg Guy Haug, expert internacional en avaluació i desenvolupament d’universitats que ha estat convidat per l'UdA

Guy Haug.
Guy Haug.

El politòleg Guy Haug, expert internacional en avaluació i desenvolupament d’universitats, participarà a l’acte d’inauguració del curs 2022-2023 a Andorra, que tindrà lloc a l’auditori Claror, a Sant Julià de Lòria, el dijous 29 de setembre  a les 11.00 h. Convidat per la Universitat d’Andorra (UdA), Haug hi pronunciarà la lliçó inaugural, titulada 'Grands défis des universités au 21e siècle'en què parlarà dels reptes de futur que han d’afrontar les universitats en aquesta primera meitat de segle. L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure.

Guy Haug (1950) és considerat un dels pares de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) pel seu paper clau en el disseny i el desenvolupament del programa Erasmus i del procés de Bolonya per la compatibilitat y la competitivitat universitàries europees. Té una àmplia experiència en direcció universitària i cooperació amb organitzacions internacionals i amb xarxes universitàries a Europa i Amèrica. És llicenciat en Dret (Estrasburg), MBA (Ottawa), doctor en Ciències polítiques (Tübingen) i doctor honoris causa pel HETAC d’Irlanda.

El curs acadèmic 2022-2023 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Xavier Espot, i el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, acompanyants del cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. L’acte inclourà la graduació oficial de la promoció 2022, amb el lliurament de títols d’Estat a càrrec de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.

Comentaris

Trending