Olga Moreno entra en les travesses per assumir la direcció general de l’Escola andorrana

La fins ara màxima responsable del centre de segona ensenyança de Santa Coloma té en contra el fet de no haver superat l’edicte per quedar-se en propietat la plaça que ocupa

La directora de l'escola de Santa Coloma, Olga Moreno.
La directora de l'escola de Santa Coloma, Olga Moreno. Toni Solanelles

La fins ara directora de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Andorra la Vella, amb seu a Santa Coloma, Olga Moreno, és un dels professionals de la docència més ben situats per assumir la direcció general de l’Escola andorrana en el lloc de Maite Casals. La màxima responsable per ara del sistema andorrà d’ensenyament ja té clar que plega i, en principi, retorna al seu lloc previ, el de cap d’estudis de batxillerat.

Moreno, que fa uns mesos va haver de capejar una problemàtica notable amb un grup d’alumnes del centre que dirigeix en relació amb el respecte o no a certes normes de conducta, no és la única persona que estaria sobre la taula per poder rellevar Casals. El futur ministre d’Educació (i Relacions Institucionals), Ladis Baró, haurà de fer el seu propi equip i tenint en compte que combina dos departaments de naturaleses diferents és obvi que haurà de tenir, sobretot en matèria educativa, mans i caps on recolzar-se de valent.

Olga Moreno és, per ara, una alternativa plausible. De llarga trajectòria en el món de la docència i, fins i tot, amb coneixements en relació amb la gestió pública pel seu passat com a consellera al comú d’Encamp. Té un notable caràcter i, sobretot, hores d’ara el que més li jugaria en contra, segons les fonts consultades, és que no va superar l’edicte al qual es va presentar per poder quedar-se en propietat la plaça que actualment ocupa.

Comentaris (18)

Trending