S’obren les inscripcions per als nous cursos intensius i gratuïts de català

El Departament de Política Lingüística començarà a enregistrar els participants a partir del dia 10 de gener de forma telemàtica o presencial

Comentaris

Cartell dels nous cursos de català
Cartell dels nous cursos de català

L’Àrea de Llengua Catalana del Ministeri de Cultura ofereix, a partir d’aquest mes de gener, 34 nous cursos gratuïts i presencials de català per a adults. S’impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa, i les inscripcions es podran fer a partir del 10 de gener a través del web, o presencialment als centres de català.

La nova oferta formativa de cursos presencials i gratuïts va des del nivell A1 fins al C1, de llenguatge administratiu o grups de conversa, que s’ofereixen en modalitats diürna i nocturna, no tenen cap cost i començaran el 24 de gener. Com a novetat, s’oferirà un curs de nivell A1 als matins a Encamp i un C1 als migdies a Escaldes. A més, en tots els Centres de Català es poden seguir també les formacions de tots els nivells mitjançant el mètode gratuït de l’autoaprenentatge guiat.

Per a aquest 2022 també es manté l’oferta formativa virtual dels nivells A1, A2, B1 i grups de conversa. Totes elles, tant la virtual com la presencial, preparen per als exàmens oficials amb què es poden obtenir els corresponents diplomes oficials de llengua catalana. A l’apartat del web del Ministeri de Cultura s’hi pot trobar tota la informació.

 

Comentaris

Trending