Nou alumnes fan les POB de forma telemàtica en estar confinats

La convocatòria d’aquest curs ha finalitzat aquest dimecres, amb 220 estudiants presentats, dels quals 27 com a candidats lliures, i un bon balanç del funcionament del protocol sanitari

La ministra Vilarrubla ha volgut supervirsar el darrer dia de proves.
La ministra Vilarrubla ha volgut supervirsar el darrer dia de proves. SFGA/ C.ESTEVE

Les Proves Oficials de Batxillerat han finalitzat aquest dimecres amb la celebració dels darrers exàmens. Al llarg d’aquests dies, fins a 220 alumnes han participat en aquesta convocatòria, celebrada al centre de congressos d’Andorra la Vella per garantir les mesures contra el coronavirus. De fet, nou d’ells han hagut de confinar-se aquests dies i, per tant, les han realitzat de forma telemàtica.

Al llarg d’aquests deu dies, són 220 estudiants els qui s’han presentat a les POB, 26 dels quals eren candidats lliures. Hi ha cinc que per motius de salut justificats no han pogut presentar-se a alguns dels exàmens i i se’ls organitzaran proves de les assignatures concernides el proper dilluns 10 de maig.

No és el cas dels nou estudiants que es trobaven confinats per haver estat diagnosticat amb el coronavirus o ser contacte d’algun infectat. En aquest cas, han pogut fer la prova de forma telemàtica, seguint el protocol establert: enviament per correu de l’examen i control d’un dels tècnics del ministeri d’Educació per garantir que no es copia.

Cal recordar que les POB s’han celebrat al centre de congressos de la capital. D’aquesta forma s’ha pogut garantir la distància de seguretat entre els alumnes així com altres mesures que han de minimitzar el risc de contagi amb la Covid-19. La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha volgut agrair al comú la cessió dels espais.

Ara toca esperar. Els primers resultats es comunicaran als alumnes el 13 de maig  a través de la  pàgina web del ministeri. Els candidats els rebran també per correu electrònic.

Comentaris

Trending