Més d’un centenar de participants a les Proves oficials de batxillerat professional

S’examina la primera promoció que va iniciar el curs 2021-2022 el nou pla d’estudi de les branques de cures auxiliars d’infermeria i de tècnic de suport sociocomunitari

Comentaris

Estudiants realitzant la POBPRO aquest dilluns.
Estudiants realitzant la POBPRO aquest dilluns. SFGA

Els alumnes inscrits al batxillerat professional del sistema educatiu andorrà han iniciat aquest dilluns la Prova oficial de batxillerat professional (POB PRO). Els exàmens tenen lloc al Centre de Formació al Llarg de la Vida i al d’Aixovall des d’aquest dilluns fins el proper dijous 27 d’abril. Participarà la primera promoció que va iniciar, el curs 2021-2022, el nou pla d’estudi de les branques de TCAI (Tècnic de cures auxiliars d’infermeria) i TSOCO (Tècnic de suport sociocomunitari).

A més d’aquestes noves branques, els d’aquelles no renovades celebraran les proves del 22 de maig al 3 de juny del 2023 al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i al Centre de Formació d’Aixovall. A la convocatòria 2023 de la POBPRO es presenten un total de 108 candidats. Són 88 presencials i 20 candidats lliures.

Els resultats de la primera avaluació de les branques renovades es comunicaran als candidats per correu electrònic dilluns 8 de maig a partir de les 15:00 h. A partir d’aquesta data els candidats que ho desitgin es podran inscriure a la segona avaluació de les competències de l’horari unificat. Els resultats definitius es comunicaran per correu electrònic dimecres 14 de juny a partir de les 15:00 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending