Més de 800 alumnes de l’Alt Pirineu, Aran i Andorra al Concurs WhatsApp Relats

Judit Badia, del col·legi Janer de Santa Coloma ha guanyat el segon premi al certamen

Cartell del concurs de WhatsApp Relats
Cartell del concurs de WhatsApp Relats

La quinta edició del Concurs WhatsApp Relats ha comptat amb la participació de 814 alumnes de 19 centres educatius de l’Alt Pirineu, Aran i Andorra. Les institucions i entitats organitzadores han fet públic el veredicte del jurat i entre els guanyadors es troba Judit Badia, estudiant del Col·legi Janer, de Santa Coloma, que ha quedat en segon lloc.

Els participants del certamen havien de traslladar un relat d’un màxim de 100 paraules sota l’enunciat ‘Per fi vam poder sortir’. Un comitè avaluador, integrat per tècnics pedagògics del Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra, del Departament d’Educació de la Generalitat i de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, van fer una selecció de 110 relats, que vam passar a mans del jurat. Aquest va escollir 10 finalistes dels quals va sortir el primer, segon i tercer premi.

Entre aquests deu finalistes, a més de la guanyadora, Judit Badia, es troben Perrine Detcheverry, del Lycée Comte de Foix, Alèxia Esquivel, de l’Escola Andorrana d’Encamp i Andrea Jover, de l’Escola Andorra d’Ordino. El lliurament dels premis es farà els pròxims dies als centres d’ensenyament dels alumnes que han estat guardonats. El primer premi serà una tauleta electrònica; el segon, un rellotge intel·ligent; i el tercer, una motxilla. Els set finalistes rebran un joc d’auriculars sense fils.

 

Comentaris

Trending