Malestar per uns treballs de pintura a l’escola francesa del Pas amb l’alumnat fent classe

Finalment, i amb la intervenció del comú davant la queixar de les famílies, s’ha aturat la feina de manteniment i s’ha evitat d’aquesta manera una manifestació de pares, mares i infants davant el centre

Anunci de la manifestació que finalment no es durà a terme.
Anunci de la manifestació que finalment no es durà a terme.

L’escola francesa del Pas de la Casa ha viscut aquest dimarts una situació de certa tensió que a punt ha estat de derivar en una manifestació davant el centre aquest dimecres a primera hora del matí. El motiu de fons, el malestar per uns treballs de pintura que s’estaven fent a l’immoble amb l’alumnat fent classe, situació prou molesta per als infants i que les famílies trobaven fins i tot perillosa.

El malestar ha estat tan notable, que els pares i mares ja havien arribat a organitzar una manifestació de protesta fins i tot publicitada a les xarxes socials. Hi ha hagut contactes a diverses bandes i finalment, amb la intervenció del comú, s’ha aconseguit que s’aturessin els treballs de pintura fins a un altre moment.

De fet, han recordat algunes de les fonts consultades, no s’entén com pot ser que enmig de l’activitat lectiva s’hagi iniciat una campanya de pintura del centre. Més encara quan es de domini públic que en les escoles d’ensenyament andorrà o espanyol, totes aquestes feines sempre es fan durant períodes de vacances.

Comentaris

Trending