Guillem Estany i Helena Marsol guanyen el Dictat nacional

La final es va disputar el dia 13 de març a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, i per motius sanitaris es va posposar el lliurament de premis

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva amb Helena Marsol, guanyadora de la categoria B del Dictat Nacional.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva amb Helena Marsol, guanyadora de la categoria B del Dictat Nacional. SFGA

Guillem Estany i Helena Marsol  han estat els guanyadors del Dictat nacional. El lliurament de premis de la catorzena edició s'ha fet aquest dimarts a la terrassa de l'antic Hotel Rosaleda, seu del ministeri de Cultura i Esports. Estany, del Col·legi Janer, ha rebut el primer premi de la categoria A de 600 euros Helena Marsol, de l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino, ut el primer premi de la categoria B  també de 600 euros.

Pel que fa a la categoria A, Biel Panellas Estebe, del Col·legi Sant Ermengol, ha quedat en segon lloc i ha estat obsequiat amb un xec de 350 euros, i Irene Garcia Pascual, de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino, ha guanyat el tercer premi, de 150 euros. En referència a la categoria B, el segon premi ha estat per a Alejandro Mestra Jiménez, del Col·legi Janer, i ha quedat tercera Laia Dijkstra Vergés, del Col·legi Sagrada Família, guardonats amb els mateixos premis que els classificats a la categoria A.

La final es va disputar el dia 13 de març a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, i per motius sanitaris es va posposar el lliurament de premis.

Etiquetes

Comentaris

Trending