El Govern pagarà un 5% més pels forfets d’esquí escolar

L’executiu aprova les noves tarifes, seguint l’acord tancat amb Ski Andorra el novembre del 2018 i suposarà un cost de 8,06 euros per alumne i dia

Nens practicant esquí a pistes.
Nens practicant esquí a pistes. Col·legi Maria Moliner

El consell de ministres ha aprovat les tarifes que s’aplicaran aquest curs al forfet d’esquí escolar. Enguany, l’executiu pagarà un 5% més per ells, així com un 3% més per les hores del monitor. La mesura demostra, segons l’executiu, que es continua apostant per la pràctica d’aquest esport entre els infants del Principat.

En les tarifes, aprovades a proposta de la ministra d’Educació Ester Vilarrubla, s’ha aplicat les tarifes pactades amb Ski Andorra, segons l’acord assolir el novembre del 2018. Això suposa increments tant en les diferents modalitats de forfet, del 5%, com en el preu per hora de monitor.

En concret, es pagarà 8,06 euros per al forfet diari escolar i 4,17 euros per l’hora monitor per alumne. Aquest cost serà assumit íntegrament pel Govern.

Pel que fa a la resta de forfets, Ski Andorra ha decidit no augmentar el seu preu i per  tant  també  es  manté  la  subvenció  de  l’executiu.  L’extraescolar costarà a cada usuari 120,98 euros (amb una subvenció de 66,59 euros per part de l’Estat. Pel que fa a l’universitari, es pagarà 188,44 euros; 199,39 pels acompanyants menor de 65 anys i 57,37 pels majors de 65.

La  venda dels forfets començarà el 10 de novembre del 2020 i finalitzarà el 29 de gener del 2021 a les oficines de Ski Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending