El estudiants que completin el màster tindran la formació per treballar com a assessors musicals i culturals d’empreses, de mitjans de comunicació i d’institucions públiques; de gestors o de directors de festivals, de cicles de concerts i de programacions musicals; de gestors d’organismes musicals, tant de l’àmbit públic com del privat; de promotors d’empreses relacionades amb l’àmbit de la música; i d’investigadors en equips de recerca en un context de recerca, desenvolupament i innovació, entre d’altres.
El màster en gestió musical contempla una formació de 120 crèdits europeus, corresponent a dos cursos acadèmics a temps complet amb una estructura semestral. La titulació s’imparteix en modalitat virtual, però algunes unitats d’ensenyament poden incloure activitats presencials. A la seva pàgina web, aquest centre explica als interessats que "podràs viatjar al país d’Andorra per assistir i participar en activitats artístiques organitzades per la Universitat Humanium".
També s'especifica a la pàgina web que l'estudiant rebrà el Màster estatal en Gestió musical expedit pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra (en català, idioma oficial d’Andorra). Aquest centre va arribar a Andorra amb l'ajut d'Actua, en uns contactes que es van iniciar l'any 2017. Actua va acompanyar als promotors del centre en el procés –en especial donat que l’educació és un dels sectors estratègics en l’impuls de la diversificació econòmica al país–. El director de comunicació de la universitat, Eugenio Martín, ha remarcat que el projecte neix de la voluntat de “reconèixer l’oficialitat i l’autonomia de la música dins de l’àmbit educatiu europeu”.
Comentaris (13)