Fins a deu estudiants de cada centre educatiu participen a l’Olimpíada de Matemàtiques

La prova es realitzarà de forma simultània a cada escola, amb una connexió telemàtica entre totes les aules

Alumnes participant en l'Olimpíada Matemàtica
Alumnes participant en l'Olimpíada Matemàtica

La conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra i el col·legi espanyol María Moliner han organitzat la 32ª edició de l’Olimpíada de Matemàtiques que es celebrarà avui. Hi participaran fins a deu estudiants per centre educatiu, tots els matriculats en 2n d’Educació Secundària Obligatòria o nivell equivalent i preseleccionats amb anterioritat. Per adaptar-se a la situació sanitària, es durà a terme una única prova de forma simultània en cada escola, amb una connexió telemàtica entre totes les aules a través de videoconferència.

En total, més de 90 alumnes de tots els centres educatius hi participaran avui a l’Olimpíada Matemàtica organitzada per l’Ambaixada d’Espanya i el col·legi Maria Moliner. Prèviament, ha tingut lloc el concurs per escollir el cartell d’aquest any. La il·lustració guanyadora ha sigut realitzada per una alumna del centre Sant Ermengol, Àneu Escribano.

Cartell de l'Olimpíada Matemàtica d'Andorra
Cartell de l'Olimpíada Matemàtica d'Andorra

L’entrega presencial dels premis es farà el proper 3 de juny al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, de Sant Julià de Lòria, si la situació de la pandèmia ho permet. En aquesta edició han participat la totalitat de les escoles de secundària del país: Col·legi Espanyol Maria Moliner, Sant Ermengol, Mare Janer, Sagrada Família, Agora International School Andorra, Lycée Comté de Foix, Escola Andorrana de Santa Coloma, Encamp i d’Ordino.

Comentaris

Trending