Els estudiants en Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria tindran noves instal·lacions

El taller per a la realització de pràctiques en tasques de salut bucodental ubicat al Centre de Formació Professional s’ha reformat i es disposa d’un laboratori de simulació

Els estudiants del batxillerat professional de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria
Els estudiants del batxillerat professional de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria Govern d'Andorra

El Centre de Formació Professional ha reformat les instal·lacions del taller tècnic per a la realització de practiques en tasques de salut bucodental. Les renovades dependències son necessàries per a la formació dels alumnes del batxillerat professional de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), del que enguany es graduarà la primera promoció.

La posada en marxa d’aquestes noves instal·lacions suposa una millora en algunes de les pràctiques que duen a terme els futurs TCAI. Així, es disposarà d’un laboratori de simulació que recrea tots els maquinaris que els alumnes es podran trobar en l’àmbit de les clíniques dentals, que és una de les sortides laborals lligades als estudis que estan cursant.

Aquesta inversió està en la línia de dotació tècnica específica amb la qual el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior està equipant el centre de Formació Professional per a les noves branques de Batxillerat professional.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending