L’estudiant Emma Juan rep la beca Fulbright per al curs 2024-2025

La jove podrà estudiar el Màster ‘in Data Science’ d’un any de durada a la Universitat de San Francisco, als Estats Units i l’import becat és de 68.300 USD

Comentaris

La seu d'Educació a Sant Julià de Lòria.
La seu d'Educació a Sant Julià de Lòria.

Emma Juan ha estat l’estudiant escollida per rebre la beca Fulbright per al curs 2024-2025. Segons ha informat el Govern, l’acord l’ha adoptat el Comitè Bilateral Fulbright i la jove podrà estudiar el Màster ‘in Data Science’ que té un any de durada a la Universitat de San Francisco, als Estats Units.

L’import becat és de 68.300 USD i inclou despeses d’anada i tornada, de matrícula, d’establiment i compra de llibres i una assignació mensual durant 12 mesos.

Govern ho ha donat a conèixer aquest dimarts a través d’un comunicat en el qual també s’informe que aquest dimecres es publicarà al BOPA la convocatòria dels ajuts per al pagament de les matrícules universitàries dels estudis de tercer cicle de l’any 2024.

L’objectiu d’aquests ajuts és afavorir la formació en l’àmbit de la recerca mitjançant els estudis de tercer cicle, que culminen amb la defensa d’una tesi doctoral i l’obtenció del títol de doctor.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud al Servei de Tràmit de Govern a partir d’aquest dijous i fins a l’11 d’octubre.

Comentaris (4)

Trending