Es gradua la primera promoció de Batxillerat Internacional de l’Escola Andorrana

Els 8 alumnes que fan format part d’aquest curs han rebut el títol atorgat pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, així com el Diploma IB i el Diploma bilingüe

Comentaris

Els alumnes de Batxillerat internacional que es van graduar fa dos anys.
Els alumnes de Batxillerat internacional que es van graduar fa dos anys. Govern d'Andorra

Els vuit alumnes de l’Escola Andorrana que han format part de la primera promoció de Batxillerat Internacional s’han graduat obtenint el títol que atorga el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, com les titulacions de l’organització del Batxillerat Internacional; el Diploma IB i el Diploma bilingüe. Aquest darrer s’aconsegueix quan l’alumne compleix diversos requisits de treball de les assignatures en diferents llengües. En el cas d’Andorra serien el català, castellà, francès i anglès.

L’Escola Andorrana de Batxillerat va rebre el certificat com a centre autoritzat per impartir aquest programa el 2019, pel que aquesta promoció és la primera que ha pogut cursar els estudi complerts. Els alumnes han estudiat les assignatures de Literatura, Llengua anglesa, Història, Biologia, Química, Matemàtiques, i els components troncals que serien Teoria del coneixement, Creativitat Activitat Servei i Monografia.

El Programa del Diploma del Batxillerat Internacional és un projecte educatiu rigorós i equilibrat destinat a joves de 16 a 19 anys, amb un ensenyament per competències i un plantejament plurilingüe. Està present a més de 5.300 escoles de 150 països i gaudeix, a més, d’un ampli reconeixement entre les principals universitats del món.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending