Educació reconeix que té dificultats per obtenir dades dels futurs universitaris i informar-los

El ministeri ha enviat una carta als centres educatius per als alumnes que acaben l'escola aquest any demanant que responguin, en un document, per tenir-los al corrent de beques i altres ajuts, i per motius estadístics

L'enquesta és una iniciativa del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i de l'AQUA.
L'enquesta és una iniciativa del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i de l'AQUA. ARXIU

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior ha enviat una carta a les escoles per informar que té dificultats per enviar informacions rellevants als alumnes que aniran al curs vinent a la universitat sobre convocatòries de beques, els procediments per efectuar els tràmis administratius que demanen a l'estranger o les borses amb ofertes de treball.

La carta s'acompanya d'un enllaç amb un formulari senzill i ràpid d'omplir, on es recorda que l'enviament al ministeri suposa el consentiment a la inclusió de les dades a l'arxiu informatitzat del Govern i el seu tractament per a la gestió administrativa. Aquesta autorització està subjecta a la Llei 15/2003, qualificada de protecció de dades personals, i a la reglamentació vigent pel que fa al règim de protecció de dades personals.

Els estudiants que l'omplin sera contactats pròximament per saber, a nivell estadístic, a quins estudis s'han acabat matriculant i en quin país.  El fet que aquest curs hagi estat condicionat també per la pandèmia de coronavirus ha dificultat el contacte entre el ministeri i els alumnes dels diferents centres educatius. En el cas dels que vagin a Espanya o a França hauran d'esperar per matricular-se.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending