Educació contracta una fundació espanyola perquè dissenyi l’aterratge d’universitats privades

El ministeri recorre a la Fundación Europea Sociedad y Educación perquè faci un treball que ha d’estar llest a final d’octubre i que té un cost d’uns 15.500 euros

El logotip de la fundació contractada.
El logotip de la fundació contractada. ARXIU

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha contractat una fundació espanyola perquè elabori les bases per a l’establiment al país d’universitats privades. Es tracta de la Fundación Europea Sociedad y Educación, que té de marge fins a final d’octubre per elaborar un treball on es fixin els requisits o bases que s’haurien de tenir en compte per tal que centres universitaris privats puguin arribar al Principat.

La contractació s’ha fet per la via directa i el Govern, a proposta del ministeri que encapçala Ester Vilarrubla, ho va aprovar la setmana passada. El cost del treball encomanat és d’aproximadament 15.500 euros. La fundació en qüestió és una entitat privada i independent que promou investigacions i debats sobre els múltiples aspectes que configuren el paper estratègic de l’educació com a fonament del progrés i desenvolupament de les societats democràtiques.

Comentaris

Trending