El dibuixant Simon Lamouret explica el seu treball als alumnes dels sistemes francès i andorrà

La seva exposició s'inaugura aquest dijous al Museu del Còmic de la Massana i es podrà visitar fins al 30 d'agost

Comentaris

Simon Lamouret en una classe aquest dimarts.
Simon Lamouret en una classe aquest dimarts. AMBASSADE DE FRANCE

El dibuixant i il·lustrador Simon Lamouret està fent sessions de treball amb els alumnes dels sistemes eduactius francès i andorrà. Aquest dijous s'inaugura la seva exposició al Museu del Còmic de la Massana. La seva presència s'emmarca en el trimestre de la Saison Culturelle que organitza l'ambaixada de França. També participarà en una sessió de dibuix en directe al costat d'un autor andorrà en una activitat organitzada per l'Associació Andorra del Còmic, la Il·lustració i l'Animació.

Les trobades de Lamouret amb els alumnes han estat molt enriquidores segons els propis escolars que han pogut conèixer detalls de les seves obres i dels seus treballs. Nascut a Tolosa el 1987, es va diplomar a les tres de les principals escoles franceses que ensenyen la il·lustració: l'Estienne a París els Beaux-Arts d'Angoulême i els Arts déco a Strasbourg.

Va viatjar a l'Ïndia i d'aquella experiència van sorgir els àlbums 'L'Alcazar' i 'Bangalore'. L'estada de Lamouret a Andorra compta amb la col·laboració del Lycée Comte de Foix, el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i l'associació ARCA. L'exposició del Museu del Còmic de la Massana es podrà visitar fins al 30 d'agost.

Comentaris

Trending