Deu joves es graduen en la tercera promoció de l’escola d’hoteleria i turisme VATEL

Tant la cònsol d’Encamp, parròquia on està ubicat el centre, com la seva direcció destaquen el nivell formatiu que assoleix l’alumnat

Els joves que s'han graduat.
Els joves que s'han graduat. vatel

Deu joves -set nois i tres noies- han finalitzat aquest març els seus estudis a l’escola d’hoteleria i turisme VATEL Andorra. Els deu s’han graduat, constituint així la tercera promoció del centre ubicat a la parròquia d’Encamp. Tant la cònsol encampadana, Laura Mas, com la directora de l’escola, Roser Daban, han destacat el nivell d’ensenyament que reben els alumnes del centre. Carla Nofre ha rebut el premi a l’excel·lència.

La consol major d’Encamp, Laura Mas, ha participat aquest migdia en la cerimònia de graduació dels alumnes de la tercera promoció dels estudis en Direcció Hotelera Internacional de l’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra, i ha valorat molt positivament per a la parròquia d’Encamp, “la qualitat de l’educació de VATEL Andorra, que és un referent en la formació dels futurs professionals de la hoteleria i el turisme”.

Laura Mas ha animat també els recents graduats a pensar en les oportunitats que tenen per davant, “perquè teniu una finestra d’oportunitats, gràcies a l’aprenentatge que us ha donat tot l’equip docent de l’escola, que us ha preparat per tal que pugueu assolir els vostres objectius”

Roser Daban ha explicat que confia que els deu alumnes que han acabat els seus estudis a l’escola d’hoteleria i turisme d’Encamp “treballeu sempre amb responsabilitat, compromís i entrega; valors que us ajudaran a enfrontar-vos a qualsevol situació professional i personal”. Daban els hi ha demanat que ofereixin el millor de sí mateixos, sobretot, amb les persones que puguin tenir a la seva disposició com a directors d’empreses turístiques.

Etiquetes

Comentaris

Trending