Un curtmetratge del col·legi Mare Janer, premiat a Espanya

‘Crisis Help’, de Joan Bastida, Paula González de Alaiza, Toni Hernández i Ishan Hotchandani, aconsegueix el segon guardó al cinquè concurs per a joves

Comentaris

Els premiats al concurs.
Els premiats al concurs. ALTAVEU

Els alumnes del col·legi Mare Janer de Santa Coloma, Joan Bastida, Paula González de Alaiza, Toni Hernández i Ishan Hotchandani, han aconseguit el segon premi en el cinquè concurs de curtmetratge per a joves que organitza la subcomissió de Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola 2020-21. El guardó els ha estat lliurat en el marc de la Setmana de Cinema Espiritual que s'organitza cada mes de novembre als cinemes Illa Carlemany.

El concurs comptava amb la participació d'escolars de centres d'Andorra i d'Espanya. El premi és un reproductor MP4 per a cada membre de l'equip i per a la professor Carolina Bassi, i un programa d'edició de vídeo per al centre educatiu. Els alumnes del Janer han participat en la categoria de tercer i quart d'ESO. El curtmetratge porta per títol 'Crisis Help' i té una durada de 5 minuts i 22 segons. Hi han col·laborat Pere González de Alaiza (càmera), i Miriam Manubens. Els guanyadors han pogut recollir el seu premi en un acte a Escaldes-Engordany.

Comentaris

Trending